تست، عیب یابی و مشاوره رایگان خدمات گیربکس سراتو
کیا سراتو، از مجموعه ماشینهای محبوب شرکت کیا موتورز از کشور کرهجنوبی است. محصولات این شرکت، دارای محبوبیت خوبی در میان ایرانیان است و از کارخانههای عضو شرکت هیوندا محسوب میشود. محصولات شرکت کیا، برای اولین بار در سال 70 همراه با خودروی پراید وارد ایران شد. انواع مدلهای این شرکت در بازههای زمانی مختلف وارد ایران شدهاند. کیا سراتو یک خودروی کامپکت سدان است.
این خودرو برای اولین بار در سال 2004 به بازار عرض گردید. کیا سراتو در 5 نسل به بازار عرضه شد که شامل نسل اول (LD)، نسل دوم(TD)، نسل سوم(YD)، نسل چهارم (BD)هستند. نسل چهارم این خودرو محبوب در سال 2018 عرضه گردید ولی در بازار ایران حضور ندارد. البته خبرهایی از احتمال حضور نسل چهارم این خودرو در آینده نزدیک، به گوش میرسد ولی هماکنون فقط ۳ نسل از خودرو سراتو در ایران وجود دارد و نسل چهارم به ایران راه نیافته است.
نسل اول کیا سراتو توسط گروه اطلس خودرو و نسل دوم، بعد از مدتی واردات سال ۱۳۹۳ توسط شرکت سایپا مونتاژ شد. به همین دلیل در بازار به نامهای سراتو وارداتی و سراتو مونتاژ (یا سایپایی) میشناسیم. این وسیله نقلیه دارای طراحی جوان پسندی است و بالاترین سطح ایمنی را برای سرنشینان خود فراهم میکند. محصولات کیا در ایران توسط نمایندگیهای فروش معتبر کوشا خودرو و اطلس موتور عرضه میشوند. در ادامه به بررسی این خودرو پرطرفدار کرهای میپردازیم:
مشخصات فنی سراتو
همانطورکه اشاره شد، خودروهای سراتو در نسلهای متفاوت وارد بازار شدند بنابراین دارای ویژگیهای متفاوتی هستند. ما در این مقاله به بررسی مشخصات فنی و ظاهری، یعنی مدل کیا سراتو YD میپردازیم. با توجه به تغییرات اعمالی در تجهیزات، بهتر است با در نظرگرفتن سال تولید و مدل تولید، نسبت به بررسی و مقایسه اقدام شود. شرکت کوشا خودرو و اطلس خودرو، نمایندگیهای رسمی این شرکت در ایران هستند. بنابراین وبسایت رسمی این شرکتها مرجع مناسبی برای بررسی اطلاعات فنی است.
کیا سراتو YD دارای امکانات متمایز ذیل میباشد:
صفحه نمایش SUPERVISION
6 کیسه هوا
سامانه توزیع نیروی ترمز
تهویه مطبوع بصورت جداگانه برای سرنشینان جلو
سیستم مولتی مدیا با نمایشگر 8/4 اینچی
پدال تعویض دنده پشت فرمان
ترمز پایداریABS,EBD,BAS,ESC
گرمکن غربیلک فرمان
قابلیت تنظیم صندلی راننده در 10 سمت
سیستم Smart Key
رینگ17 اینچی
سیستم کنترل ایستایی در سربالاییHAC
سیستم تعلیق مناسب و سواری نرم
کیا سراتو در سال 2016 با اندکی تغییر در چراغهای جلو وعقب، سپرهای جلو و عقب با نام (سراتو نیو فیس)وارد بازار شد. در مجموع، این خودرو با دارا بودن امکانات و قیمت مناسب، جایگاه خوبی در بین رقیبان خارجی خود دارد.
نام خودرو |
کیا سراتو YD |
کشور سازنده |
کرهجنوبی |
موتور |
4 سیلندر 16 سوپاپه |
حجم موتور |
4/2 لیتر |
تنفس موتور |
تنفس طبیعی |
انتقال نیرو |
دیفرانسیل جلو |
حداکثر قدرت |
178 اسب بخار |
حداکثر گشتاور |
225 نیوتون متر |
جعبه دنده |
6 سرعته ترونیک |
حداکثر سرعت |
205 کیلومتر در ساعت |
وزن |
1490کیلوگرم |
اندازه (میلیمتر) |
طول :۴۸۵۵ ، عرض : ۱۸۶۵ ، ارتفاع : ۱۴۷۵ میلیمتر |
فاصله بین دو محور |
2805 میلیمتر |
نکات مثبت و منفی ماشین کیا سراتو
محصولات گروه تولیدی کیا موتورز بهویژه سراتو، در مقایسه با محصولات چینی، باکیفیتتر هستند و از فروش مناسبی در ایران برخوردارند. در ادامه به بررسی برخی از نکات مثبت و منفی ماشین کیا سراتو میپردازیم. با توجه به تنوع سال ساخت و مدل، ما در اینجا به بررسی سری کیا یراتوYD میپردازیم:
نکات مثبت:
- طراحی ظاهری فوق العاده و اسپرت
شتاب و کشش مناسب
دسترسی مناسب به لوازم و قطعات یدکی مورد نیاز
امکانات وتجهیزات مناسب و کاربردی
فضای کابین جادار
تجهیزات ایمنی بالا (این خودرو موفق به کسب 5 ستاره ایمنی از موسسهllHS شده است)
استاندارد آلایندگی یورو5
نکات منفی :
- نفوذ صدا به کابین
مصرف سوخت بالا در شرایط ترافیک
استفاده از مواد پلاستیکی در قسمتهای داخلی کابین خودرو
فرمانپذیری نسبتاً ضعیف
در حالت کلی، میتوان بیان کرد که کیا سراتو نسل سوم، از نظر امکانات، بهتر از نسل دوم آن است. البته انتقاداتی درخصوص تفاوت نسخه اصلی و نسخه مونتاژی این خودرو در ایران وجود دارد. بنابراین شرکت سایپا با عرضه مدل سراتو آپشنال آنرا تا حدودی رفع کرده است.
گیربکس کیا سراتو
گیربکس اتوماتیک سراتوYD قلب این خودرو است. گیربکس وظیفه به حرکت درآوردن خودرو را دارد. این قسمت، نیروی تولیدی موتورز را به چرخ دندهها انتقال میدهد و باعث حرکت خودرو میشود. همانطور که در مشخصات فنی اشاره شد، خودرو محبوب سراتو YD دارای گیربکس اتوماتیک قوی 6 سرعته ترونیک است. این خودرو دارای گیربکس با سرعت مناسبی است و شتاب مناسبی دارد.
باتوجه به اهمیت گیربکس سراتو YD و قیمت بالای قطعات وارداتی، در حفظ و تعمیر آن جدی باشید. خرابی قطعات گیربکس باعث فشار به موتور وآسیب رسیدن به آن نیز میشوند. قطعات خودروهای وارداتی، مخصوصاً محصولات کیا، قیمت بالایی دارند و تعمیر و تعویض اجزای گیربکس آن هزینه زیادی دارد. سعی کنید قطعات را از نمایندگیهای معتبر تهیه نمایید. سرویسهای دورهای و منظم، بهترین راه برای حفظ گیربکس اتوماتیک و کاهش هزینه است. حتماً به تعمیرگاههای تخصصی و مجرب مراجعه نمایید تا از کیفیت کار آن ها مطمئن شوید.
نکات مثبت و منفی گیربکس اتوماتیک سراتو
استفاده از گیربکس اتوماتیک سراتو، چه در نسخه وارداتی چه نسخه مونتاژی، دارای مزایا و معایب خاصی است که ما در ادامه به بررسی برخی از این نکات مثبت و منفی میپردازیم:
نکات مثبت گیربکس اتوماتیک کیا سراتو :
- هماهنگی مناسب بین گیربکس و موتور
. جعبه دنده 6 سرعته ترونیک
قطعات با کیفیت
گشتاور مناسب 195 نیوتون متر و شتاب مناسب
نکات منفی (معایب) گیربکس اتوماتیک کیا سراتو:
- قیمت بالای اجزاء: قطعات خودروهای با گیربکس اتوماتیک و وارداتی گرانتر از نسخههای مونتاژی یا گیربکس دستی هستند.
هزینه بالای سرویسدهی و تعمیرات: بیشتر قطعات گیربکس سراتو وارداتی هستند. بنابراین قیمت بالاتری دارند .
مصرف سوخت بالا در ترافیک
خودروهای شرکت کیا موتورز از ظاهر و امکانات با کیفیتی برخوردارند. اگر خودروی شما از نسلهای مختلف کیا سراتو است، به تعمیر و نگهداری آن توجه کنید. سرویسهای دورهای گیربکس سراتو، راهی مطمئن برای بررسی وضعیت خودروی شماست.
مشکلات مرسوم و علائم خرابی گیربکس سراتو
مشکل خرابی گیربکسهای اتوماتیک و روشن شدن چراغ چک خودرو سراتو، از دلایل رایج مراجعه به تعمیرگاههای تخصصی گیربکس است. دلایل مختلفی میتواند باعث بروز مشکل در گیربکس اتوماتیک ماشین شما شود. ما در این مقاله به بررسی نشانهها ودلایل خرابی گیربکس اتوماتیک کیا سراتو میپردازیم. پیشنهاد ما این است که اگر با هر یک از نشانههای زیر مواجه شدید، به نزد تعمیرکار متخصص و کارآمد مراجعه کنید. نادیده گرفتن این علائم، خرج زیادی بر دوشتان میگذارد.
تقهزدن و لگد زدن گیربکس کیا سراتو
تقهزدن یا لگد زدن گیربکس اتوماتیک کیا سراتوYD ، از نشانههای وجود ایراد در گیربکس اتوماتیک سراتو شماست. این عیب میتواند دلایل متفاوتی داشته باشد که ما در ادامه به بررسی برخی از آنها میپردازیم :
مشکلات روغن گیربکس اتوماتیک: روغن گیربکس، شریان حیاتی گیربکس اتوماتیک خودرو سراتو است. وظیفه سیال، حفظ خنککاری اجزای گیربکس اتوماتیک سراتو و روانکاری آنها است. اگر این سیال کیفیت مناسبی نداشته باشد، در سطح استاندارد نباشد، و یا فرسوده باشد، باعث داغ شدن و گرمی گیربکس اتوماتیک میشود. این داغ شدن باعث میشود تا صفحات و باند، به درستی درگیر نشوند و درنتیجه صدای تقهزدن بهگوش برسد.
شرایط روغن گیربکس، به راحتی از رنگ آن مشخص میشود. روغن گیربکس تمیز و سالم، صورتی و قرمز است در حالیکه روغن گیربکس، کثیف و سوخته و به صورت سیاه و تیره است. بنابراین رنگ سیال، در تشخیص زمان تعویض روغن گیربکس مهم است.
خراب شدن ساعت گیربکس: وظیفه ساعت گیربکس، انتقال روغن گیربکس به اجزای گیربکس اتوماتیک سراتو و تعویض دنده است. بنابراین اگر این جزء دچار مشکل شود، نمیتواند وظیفه خود را در انتقال سیال انجام دهد و باعث شنیده شدن صدای لگدزدن در گیربکس اتوماتیک کیا سراتوYD میشود.
ایراد برقی و پارگی دسته موتورهای گیربکس هم از دلایل تقهزدن گیربکس اتوماتیک است.
خرابی شیر رادیاتور: وظیفه شیر برقی گیربکس ، باز کردن مسیر روغن برای جریال یافتن و تغییر دنده است. این قطعه اطلاعات موتور و سنسور را جمع آوری میکند. در هنگام تعویض دنده، واحد کنترل گیربکس، نیرو را به شیر برقی ارسال میکند و باعث تعویض دنده میشود .
اگر هر یک از این نشانه هارا مشاهده کردید، آنرا جدی بگیرید و به تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتوماتیک مراجعه نمایید. نادیدهگرفتن تعمیرات دورهای، عواقب هزینهباری به دنبال دارد.
داغ کردن و بالا رفتن دما گیربکس کیا سراتو
از دیگر دلایل خرابی گیربکس اتوماتیک کیا سراتو، بالا رفتن دمای گیربکس است. این داغی بخاطر فشار وارده، بههنگام حرکت گیربکس اتوماتیک رخ میدهد و تا حدی طبیعی است. علت اصلی این داغی، روغن گیربکس اتوماتیک است. اگر سیال نتواند وظیفه خنککاری گیربکس اتوماتیک را انجام دهد. عوامل دیگری هم در داغی گیربکس اتوماتیک نقش دارند که در ادامه به بررسی آنها میپردازیم.
کم بودن روغن گیربکس اتوماتیک: پایین بودن سطح سیال گیربکس نیز باعث داغی گیربکس اتوماتیک کیا سراتو میشود. بنابراین سطح سیال خود را چک کنید. اگر لکههایی از نشت روغن گیربکس در پایین ماشین خود دیدید، حتماً به تعمیرکار خبره در حوزه گیربکس اتوماتیک مراجعه نمایید.
روغن گیربکس سوخته: اگر روغن گیربکس سوخته باشد، نمیتواند خنککاری و روانکاری سیستم را انجام دهد و باعث داغی گیربکس اتوماتیک میشود. بنابراین تعویض روغن گیربکس اتوماتیک در فواصل زمانی مشخص الزامی است.
یدک بارهای سنگین: داغی گیربکس اتوماتیک در اثر یدک کشی ماشینهای سنگین نیز رخ میدهد. بار سنگین باعث میشود تا گیربکس فشار بیشتری را تحمل کند و داغ شود. در حد امکان با ماشین خود، یدککشی نکنید و این کار را به جرثقیل بسپارید.
اگر چراغ چک خود را روشن دیدید و یا هر یک از نشانههای بالا را مشاهده کردید، به تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتوماتیک مراجعه نمایید.
گاز هرز و خرابی گیربکس سراتو
اگر بههنگام فشردن پدال گاز، ماشین حرکت نکند، اصطلاحاً دچار گاز هرز خوردن شده است. این ایراد در اثر مشکلات سیستم ترمز و فشار سیال و مشکلات برقی خودرو رخ میدهد.
لرزش در موتور و گیربکس سراتو
لرزش موتور و گیربکس اتوماتیک سراتو دلایل مختلفی دارد. سوخت نامناسب، شرایط لاستیکها، خرابی توربین، نشتی روغن گیربکس، خرابی دسته موتور و مشکل سیستم تعلیق از دلایل لرزش در موتور وگیربکس سراتو است. درصورت احساس لرزش، رانندگی را ادامه ندهید وبه تعمیرکار مجرب مراجعه نمایید تا علت اصلی را تشخیص دهد.
رفتن به مد اضطرار یا ماندن گیربکس کیاسراتو در یک دنده
ماندن گیربکس در یک دنده و یا عوض نشدن دنده در دنده3، اصطلاحاً به مد اضطرار موسوم است. دلایلی از جمله کم بودن روغن گیربکس، مشکل ترمز، گیر کردن شیر برقی گیربکس، خرابی توربین گیربکس و پارگی سیم اتصال، منجر به بروز این مشکل میشود.
تعمیر و تعویض نکردن بهموقع قطعات خودرو هم از دیگر دلایل بروز این مشکلات است. اگر خودرو به مد اضطرار وارد شود و دنده تعویض نشود، بهترین راهحل این است که با مکانیک ماهر تماس بگیرید یا خود را به آنجا برسانید.
روشن شدن چراخ گیربکس یا چراخ چک سراتو
روشن شدن چراغ چک گیربکس اتوماتیک سراتو، بهعلت مشکلات موجود در سیستم گیربکس اتوماتیک رخ میدهد. این چراغ، به منزله هشدار برای راننده است. همانطور که اشاره شد، عواملی مانند روغن گیربکس سوخته، مشکلات سیستم کنترل، بکسل ماشین سنگین، کمبود روغن گیربکس، شیر برقی خراب و. . . از دلایل روشن شدن این چراغ هستند. بنابراین، بههنگام روشن شدن این چراغ بیتفاوت نبوده و سریعاً به تعمیرکار گیربکس اتوماتیک مراجعه نمایید.
نشتی روغن گیربکس اتوماتیک یا روغنریزی کیا سراتو
مهر و مومهای آسیب دیده یا فرسوده، نشتی مبدل گشتاور، سوراخ شدن لوله گیربکس، آسیبدیدگی کارتر گیربکس و بالا بودن روغن گیربکس اتوماتیک، از دلایل اصلی روغنریزی گیربکسهای اتوماتیک اند. در این بین، نشتی روغن گیربکس اتوماتیک سراتو، بیشترین علت خرابی را منجر میشود. بررسی و تعمیرات دورهای منظم از اجزای گیربکس اتوماتیک خودرو سراتو، در حفظ عمر مفید گیربکس اتوماتیک و سلامتی سرنشینان، الزامی است.
کم جون و بیجون شدن ماشین و گیربکس سراتو
کمجون شدن یا بیجون شدن ماشین و گیربکس اتوماتیک سراتو، به دلایل مختلفی رخ میدهد. این مشکل غالباً بهصورت تأخیر در تعویض دنده رخ میدهد. این مشکلات با وضعیت روغن گیربکس، گرفتگی فیلتر روغن، مشکلات شیربرقی ارتباط دارد .اگر چراغ چک ماشین کیا سراتو روشن باشد، حتماً به تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتوماتیک سراتو در شرق تهران مراجعه نمایید.
تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک سراتو و قطعات آن، در شرق تهران
در تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک سراتو واقع در شرق تهران، تمام خدمات مربوط به تعمیر و سرویسهای دورهای گیربکس اتوماتیک خودروهای داخلی و خارجی با کیفیت بالا و زمان کم به هماستانیها ارائه میشود.
تعمیر و سرویس ساعت یا بلوک هیدرولیک گیربکس کیا سراتو
تعمیر و سرویس بلوک هیدرولیک گیربکس سراتو، کار سادهای نیست. بلوک هیدرولیک گیربکس اتوماتیک از اجزای مهم در گیربکس اتوماتیک خودرو سراتو بهشمار میآید. شیر هیدرولیکی، وظیفه کنترل روغن را برعهده دارد. شیر برقی، فشار روغن را برای تعویض دنده تنظیم میکند و این دستور را بلوک هیدرولیک به آن میدهد. بنابراین، خرابی این قطعه باعث گیرکردن در تعویض دنده خواهد شد. ساعت یا بلوک هیدرولیک، جزء پیچیدهای است که باید تعمیر آن را به تعمیرگاههای معتبر و ماهر بسپارید.
تعمیر توربین یا تورک کانورتر و توربین سازی گیربکس کیا سراتو
تورک کانورتر (Torque Converter) و توربین یا همان مبدل گشتاور یکی از اجزای مهم در گیربکس اتوماتیک خودرو کیا سراتو است. خرابی و مشکلات این مجموعه، باعث هزینههای بالایی در خودرو شما میشود و سلامتی راننده و سرنشینان را تهدید میکند.
تست و تعویض شیربرقی گیربکس سراتو
شیربرقی گیربکس، از واحدهای مهم گیربکس اتوماتیک بهشمار میآید و نقش اساسی در تعویض دنده دارد. خرابی شیر برقی گیربکس اتوماتیک، ناشی از روغن گیربکس است. در کنار قطعه، تعمیرکار ماهر هم به همان اندازه مهم است. در انتخاب تعمیرگاه کیا سراتو دقت نمایید و قطعات را ازفروشگاههای معتبر و نمایندگیهای رسمی کیاموتورز در ایران تأمین کنید.
فولی یا شفت ورودی و خروجی گیربکس کیاسراتو
فولیهای ماشین یا سراتو، شامل شفت ورودی و خروجی است. این قطعه نقش مهمی در گیربکس اتوماتیک شما دارد. وظیفه فولی، اتصال چرخ دندهها به وسیله تسمه یا زنجیر به هم است و نقش مهمی در انتقال نیرو دارد. گذشت زمان یا کیفیت نامطلوب، باعث خرابی این قطعه میشود. قطعات خودروهای وارداتی گران بوده و فراوانی کمی دارند.
لذا در نگهداری و سرویسهای دورهای خودرو خود دقت کنید و از قطعات بیکیفیت استفاده نکنید. پیشنهاد ما این است که بههنگام خرید قطعات خودرو کیا سراتو، از مشاوران مکانیک و نمایندگیهای پس از فروش کیاموتورز کمک بگیرید.
تعمیر کلاچ گیربکس کیا سراتو
تعمیر کلاچ گیربکس اتوماتیک کیا سراتو، از تعمیرات مهم این خودرو است.کلاج گیربکس در مجموعه انتقال نیرو و تعویض دنده نقش مهمی دارد. تعمیر و تعویض کلاج گیربکس اتوماتیک کیا سراتو را به تعمیرکاران متخصص گیربکس در شرق تهران بسپارید.
تست و تعمیر سلکتور گیربکس سراتو
هرگونه خرابی در سلکتور گیربکس اتوماتیک، باعث مشکلات در انتخاب دنده و تعویض دنده میشود. مشکل در تعویض دنده، صدای ناله در تغییر دنده، خاموش نشدن خودرو، لغزش خودرو درهنگام رانندگی و به دنده اشتباه رفتن، از اثرات خرابی سلکتور گیربکس کیا سراتو است. همچنین اجازه انتقال آب یا رطوبت را به این قطعه ندهید تا عملکرد آن دچار مشکل نشود.
تعمیر خنک کن گیربکس اسراتو
خنککن گیربکس اتوماتیک، در عملکرد آن نقش مهمی دارد. در هنگام حرکت خودرو، دمای گیربکس اتوماتیک بالا میرود و حرارت تولیدی به سیال گیربکس و چرخدنده منتقل میشود. دمای بالا توسط سنسورها به ECU ارسال میشود. در این شرایط ECU دستور باز شدن رادیاتورگیربکس را صادر کرده و روغن گیربکس خنک میشود.
ایراد در سیستم خنککاری، باعث پایین آمدن کیفیت روغن گیربکس و خراب شدن گیربکس اتوماتیک میشود. دستگاه دیاگ سلامت، روش مناسبی برای بررسی سلامت سیستم خنککاری است. همچنین سرویسهای دورهای نیز امری ضروری در حفظ طول عمر مفید گیربکس اتوماتیک است.
تعویض روغن گیربکس اتوماتیک کیاسراتو
در این مقاله به اهمیت روغن گیربکس اتوماتیک در خودروهای اتوماتیک و مخصوصاً خودرو های کیا سراتو پرداختیم. تعویض روغن گیربکس را در فواصل زمانی مشخص انجام دهید تا از بروز بسیاری از مشکلات خرابی اجزای سیستم گیربکس اتوماتیک جلوگیری کنید.
رفع روغن ریزی گیربکس کیا سراتو
اگر میزان روغن گیربکیس اتوماتیک پایین باشد یا دچار نشتی شود، اثر منفی بر عملکرد گیربکس کیا سراتو گذاشته و باعث آسیب رسیدن به اجزای گیربکس اتوماتیک خودرو کیا سراتو میشود. البته این مورد با انجام بازرسیهای دورهای در تعمیرگاههای تخصصی قابل حل و پیشگیری است. در ادامه به بیان برخی از دلایل روغنریزی گیربکس سراتو میپردازیم:
- مهر و مومهای آسیبدیده و کهنه
نشتی مبدل گشتاور گیربکی
نشتی لوله گیربکس
آسیبدیدگی و دفرمه شدن کارترگیربکس
بالا بودن میزان روغن گیربکس اتوماتیک
تعویض فیلتر و صافی گیربکس سراتو
فیلتر و صافی گیربکس اتوماتیک کیا سراتو، وظیفه جذب آلودگیها را دارد بنابراین گرفتگی آن بعد از مدتی طبیعی است. پس هر فیلتری، یک طول عمر مفیدی دارد که باید بعد از مدتی، با فیلتر جدید تعویض شود. این قسمت، از نفوذ آلودگیها و پخش آن در سیستم دنده جلوگیری میکند.
گرفتگی و پر شدن فیلتر، باعث کاهش فشار سیال میشود. کارشناسان این حوزه توصیه میکنند فیلتر و صافی گیربکس اتوماتیک خود را در هر 30000 مایل (دو سال) عوض کنید. سرویسهای دوهای نزد تعمیرگاه تخصصی و تعویض بههنگام فیلتر را در حفظ کارآیی گیربکس اتوماتیک جدی بگیرید.
هزینه و اجرت تعمیر گیربکس سراتو
اجرت تعمیرگیربکس اتوماتیک کیا سراتو، بسته به نوع تعمیر و پیچیدگی آن، متفاوت است. ولی در هر حال، هزینه تعمیر خودروهای وارداتی کمی بالاتر است اما نگران این موضوع نباشید، تعمیرگاه تخصصی کاراگیربکس، تمام تعمیرات وخدمات خود را با قیمتهای عادلانه ارائه میدهد. تعمیر و سرویسهای دورهای گیربکس اتوماتیک کیا سراتو خود را، به تعمیرگاه تخصصی واقع در شرق تهران، کاراگیربگس، بسپارید.
قیمت گیربکس کامل، قطعات و لوازم یدکی سراتو
همانطور که میدانید، قطعات و لوازم یدکی گیربکس اتوماتیک خودروهای وارداتی و مخصوصاً کیا سراتو، قیمت بالایی دارند. این قیمت، بسته به نوع قطعه و کیفیت آن، تا حدودی متفاوت است. برای تهیه لوازم یدکی ماشین خود به نمایندگیهای پس از فروش مانند اطلس موتور، فروشگاههای معتبر و تعمیرگاههای تخصص مراجعه نمایید. برای بررسی و مقایسه قیمتها، از سایتهای معتبر و نمایندگی ها استفاده کنید و سعی کنید قطعه خوب و با کیفیت را روی خودرو خود استفاده کنید. متخصصین حاضر در تعمیرگاه تخصصی کاراگیربکس، مرجع مناسبی برای دریافت مشاوره در این خصوص هستند.
فروش گیربکس کامل کیا سراتو
برای خرید این مجموعه مهم خودرو کیا سراتو، به نمایندگیهای معتبر پس از فروش موجود در ایران مانند کوشا خودرو یا اطلس خودرو مراجعه نمایید. آنها مرجع مورد تاییدی برای تأمین قطعات خودروهای وارداتی کیاموتور هستند. البته برخی از تعمیرگاههای تخصصی مثل تعمیرگاه تخصصی کاراگیربکس در شرق تهران هم اقدام به فروش قطعات مورد نیاز خودرو شما میکنند. بنابراین در انتخاب محل تأمین قطعه و کیفیت آن دقت نمایید چون ارتباط مستقیمی با امنیت سرنشینان خودرو دارند.
فروش گیربکس کامل کیا سراتو استوک
یکی از راههای هزینه پایین تأمین قطعات خودرو کیا، استفاده از قطعات استوک است. اما حتماً این قطعات را از نمایندگیهای پس از فروش معتبر مانند اطلس موتور یا کوشا خودرو و تعمیرگاههای تخصصی تهیه نمایید. برخی از تعمیرگاههای تخصصی، نظیر کاراگیربکس اقدام به فروش قطعات گیربکس اتوماتیک مینمایند. تعمیرگاه تخصصی کاراگیربکس کیفیت قطعات فروشی خود را تضمین میکند و به شما این اطمینان را میدهد که قطعات ارائه شده بالاترین کیفیت را دارند.
کارا گیربکس فراتر از نمایندگی تعمیر گیربکس سراتو در تهران
ما در این مقاله به بررسی مشکلات و دلایل خرابی گیربکس اتوماتیک خودروهای کیا سراتو پرداختیم. گیربکس اتوماتیک جزء بسیار مهم در خودرو بهویژه خودروهای وارداتی است. معمولاً قطعات این خودروها، وارداتیاند و فراوانی کمی دارند. همچنین قیمت بالای دستمزد و قطعات، از دیگر مسائل این گیربکس هاست. هرگونه نشانه خرابی در گیربکس اتوماتیک خود را جدی بگیرید و به تعمیرگاه معتبر مراجعه نمایید. پیشنهاد ما تعمیرگاه تخصصی کاراگیربکس در شرق تهران است.
تعمیرگاه تخصصی کاراگیربکس با کادر متخصص و مجرب خود، شما را در زمینه های عیبیابی، خرید قطعات گیربکس اتوماتیک وارداتی، سرویس اورهال گیربکس اتوماتیک مشاوره و یاری میکنند. تیم تخصصی کاراگیربکس در کمترین زمان، بالاترین سطح خدمات و کیفیت را به مشتریان خود ارائه میدهند. خبر خوب دیگر اینکه نگران حمل خودرو خود نباشید چون میتوانید بدون معطلی یا مراجعه به تعمیرگاه، درخواست دهید تا ماشینتان را به محل موردنظر حمل کنند. همچنین در اتمام کار، گارانتی تعمیر دریافت میکنید تا خیالتان از بابت تعمیر خودو راحت باشد.
از آنجایی که اختلالات به وجود آمده در ساختار گیربکس سراتو میتواند با هم متفاوت باشد، هزینهی ثابتی برای این خدمات در نظر گرفته نشده است. با کاراگیربکس تماس بگیریدعیب یابی رایگان و گارانتی یک ساله کارا گیربکس
مکانیک گیربکس اتومات سراتو