وبلاگ

انواع گیربکس اتوماتیک

انواع گیربکس اتوماتیک

آشنایی با انواع گیربکس های اتوماتیک و مطالعه جزئیات هر یک از انواع این گیربکس ها، این مقاله به شما در زمینه هایی مانند درک بهتر خودرو خود، مقایسه انواع گیربکس های اتوماتیک، دیدی روشن جهت خرید خودرو گیربکس اتوماتیک و... کمک می کند.

آشنایی با گیربکس اتوماتیک و انواع آن


در گیربکس اتوماتیک کلاچ وجود ندارد یا به عبارت دیگر همانطور که از نام آن مشخص است تقریبا به صورت اتوماتیک عمل می کند. این محصولات از نظر کارایی دقیقا مانند مدل های دستی هستند اما از لحاظ هستی و ماهیت با مدل های دستی متفاوت هایی دارند. در این مدل از گیربکس ها عملکرد تعویض دنده ها و سرعت بسیار بیشتری انجام گرفته و تعویض دنده نیز به صورت کاملا خودکار انجام می گیرد.اگر نیاز به تعمیر گیربکس اتوماتیک دارید روی این لینک کلیک کنید. کارا گیربکس ارائه دهنده خدمات مربوط به تعمیر گیربکس است.

 

آشنایی با گیربکس‌ از نوع AMT


یکی از انواع انواع گیربکس اتوماتیک گیربکس‌ اتوماتیک مدل AMT است. نام این گیربکس AUTOMATED MANUAL TRANMISSION است اما مخفف شده ی اسم آن AMT بوده و به معنی گیربکس اتوماتیک دستی است. این مدل از گیربکس در سال 1996 ساخته و عرضه شد. شرکت سازنده این محصولات BMW بوده و این گیربکس مدل پیشرفته گیربکس های دستی هستند. این مدل از گیربکس دارای مزایای نظیر سهولت انجام کار است. به علاوه از آنجایی که محصولات اتوماتیک هستند نیاز به تعویض دنده ندارند. در این نوع از گیربکس کلاچ گیری و تعویض دنده به صورت هوشمند انجام گرفته و مزایای گیربکس دستی و اتوماتیک را در کنار یکدیگر دارند. کارا گیربکس ارائه دهنده انواع گیربکس های اتوماتیک است.

 

 

آشنایی با گیربکس CVT


یکی دیگر از انواع گیربکس اتوماتیک گیربکس CVT است. در این نوع از گیربکس برای تعویض دنده از پولی و تسمه استفاده شده و برخلاف گیربکس های اتوماتیک مرسوم از چرخ دنده های فولادی استفاده نمی کنند. تعویض دنده در این گیربکس به صورت یکپارچه انجام می گیرد. دو مدل از این نوع گیربکس تولید شده است. یکی از مدل های گیربکس CVT، گیربکس هیدرواستاتیک است‌. در این محصول از موتورهای هیدرواستاتیک استفاده شده است. در مدل دیگر که به نام Toroidal شناخته شده است از دیسک و غلتک های نیرو استفاده کرده اند. این گیربکس سبب صرفه جویی در سوخت شده و هزینه نگهداری و در صورت نیاز تعمیر آن گران نیست. اگر تمایل به خرید و فروش انواع گیربکس اتوماتیک دارید روی لینک خرید و فروش گیربکس اتوماتیک کلیک کنید. کارا گیربکس ارائه دهنده اینگونه محصولات است.

 انواع گیربکس اتوماتیک cvt

آشنایی با گیربکس‌ از نوع DCT


یکی دیگر از انواع گیربکس اتوماتیک، گیربکس‌ اتوماتیک مدل DCT است. این نوع از گیربکس تقریبا نیمه اتوماتیک بوده و نام کامل آن dual-clutch transmission است. در حقیقت به کاهش مصرف سوخت کمک کرده و سبب صرفه جویی در انرژی می شود. نسبت به مدل های دیگر گیربکس اتوماتیک دارای انتقال قدرت یکنواخت بوده و هزینه نگهداری آن ها کمتر است. نام های دیگر این مدل گیربکس، دوکلاچه، دستی و خودکار است. البته این محصول دارای طراحی ساده بوده و سبب می شود تا خودرو شتاب گیری بهتری داشته باشد. اگر نیاز به سرویس دوره ای گیربکس دارید می توانید روی لینک سرویس دوره ای گیربکس اتوماتیک ضربه بزنید. کارا گیربکس ارائه دهنده خدماتی در حوزه سرویس دوره ای گیربکس است.

 

آشنایی با گیربکس اتوماتیک ستاره ای یا گیربکس AT


از دیگر انواع گیربکس اتوماتیک می توان به گیربکس اتوماتیک ستاره ای اشاره کرد. این مدل از گیربکس ها طرفداران زیادی داشته و از رایج ترین نوع گیربکس هستند. چرخ دنده ستاره ای موجود در آن سبب انتقال قدرت موتور می شود. به علاوه باید اشاره کنیم که این گیربکس ها دارای سیستم کنترلی هستند. در مورد هزینه نگهداری این مدل گیربکس باید ذکر کنیم که این مدل ها نسبت به نمونه های دیگر دارای هزینه ی بالاتری بوده و نیازمند مراقبت های دوره ای هستند. برای نگهداری بهتر از آن ها باید به صورت منظم آن ها را سرویس کنید. البته پاسخ انتقال این گیربکس ها نسبت به مدل های دیگر سریع تر انجام گرفته و در تعویض دنده ها در آن راحت تر از مدل های دیگر است.

جمع بندی

انواع گیربکس اتوماتیک یکی از مهمترین قطعات در خودروها هستند. در واقع به عنوان یک راننده باید در مورد انواع گیربکس اتوماتیک اطلاعات مهمی داشته باشید. اطلاعات در مورد گیربکس می تواند به عنوان یک پوئن مثبت تلقی شود. گیربکس DCT دارای ویژگی های هر دو مدل گیربکس دستی به اتوماتیک بوده و ساختار دو کلاچه دارد. گیربکس های اتوماتیک در مدل های گوناگون وجود دارند و ما در این مطلب در مورد چند مدل از گیربکس اتوماتیک صحبت کردیم.